“Vaksinat janë arma më e fuqishme kundër sëmundjeve”

Në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës u shënua Java Botërore e Imunizimit. U theksua se më shumë se dy shekuj vaksina na ka mundësuar të bëjmë një jetë më të mirë dhe pa pasoja. (Pergaditi- Shqipe Miftari, kamera Kushtrim Rrmoku)./21Media

Back to top button