Kundërshtohen ashpër shtesat e deputetëve pas përfundimit të mandatit

Kundërshtohen ashpër shtesat e deputetëve pas përfundimit të mandatit

Propozimi për zgjatje të afatit për paga shtesë për deputetë pasiv pas përfunidimit të mandatit po kundërshtohet ashpër nga shoqëria civile por edhe subjekti më i madh opozitar Vetëvendosje.  Një vendim i tillë po shihet si i papranueshëm në kohën kur niveli i papunësisë është i lartë dhe krahasuar me pagat e ulëta minimale dhe mesatare në vend./21Media