Varhelyi: Shpresoj se të rinjtë e Kosovës së shpejti të udhëtojnë pa viza

“Të rinjtë janë pasuria më e vlefshme që ka Kosova”
Komisionari i Bashkimit Evropian për Fqinjësi dhe Zgjerim, Oliver Varhelyi u shpreh optimist se të rinjtë e Kosovës së shpejti do të mund të udhëtojnë pa viza drejt vendeve të BE-së.Ai këto komente i bëri përmes një video-mesazhi gjatë diskutimit për të ardhmen e Evropës, të organizuar nga Ambasada e Hungarisë në Kosovë dhe Instituti i Teknologjisë Rochester në Kosovë./21Media

Back to top button