Thaçi vizitoi Federatës PanShqiptare “Vatra”

Thaçi vizitoi Federatës PanShqiptare “Vatra”

Presidenti, Hashim Thaçi, vizitoi Federatën PanShqiptare “Vatra” në Nju Jork, ku u prit nga kryetari, Elmi Berisha. Ata me këtë rast vlerësan lartë rolin e “Vatrës” për çështjen kombëtare në përgjithësi dhe pavarësinë e Kosovës në veçanti./21Media