Vazhdojnë reagimet e mërgatës pas vendimit të KQZ-së për verifikimin me telefon të votës së qytetarëve jashtë Kosovës . Këtë vendim e quajtën të papranueshëm dhe i cili duhet të patjetër të rishikohet.

Për t’ ju dalë në ndihmë votuesve, në Osllo të Norvegjisë, vëllezërit Ramadan dhe Blerim Feka i kanë hapur zyrat e kompanisë së tyre për të shtypur dhe plotësuar formularët për votim në Kosovë./21Media

(Përgatiti: Fitore Ademi)