Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme në Kosovë, gjysmëvjetorin e dytë shkollor 2020/2021 do ta vazhdojnë fizikisht në shkolla, thonë në ministrinë e Arsimit. Megjithatë, mësimdhënësit kanë kërkesa në mënyrë që mësimi të vazhdojë në kohën e paraparë, mes tjerash kërkojnë mjete shtesë./21Media

(Përgatiti: Albulena Nuha, Kamera: Sahit Troshupa)