Vazhdon aplikimi për regjistrim në UP (Video)

650 aplikacione në ditë, mjekësia më e kërkuara
Ka disa ditë që Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur konkursin për pranimin e studentëve të rinj. Në vitin akademik 2021/22, UP do të pranojë 6247 studentë të rinj, prej tyre 739 studentë janë kuotë e përcaktuar për komunitetet jo shumicë. UP ka kuota të veçanta edhe për aplikantët nga Presheva, Medvegja dhe Bujanoci, Shqipëria, Maqedonia dhe nga Mali i Zi./21Media

Back to top button