Vazhdon trendi i migrimit

Gashi: Me këtë problematikë nuk po përballet vetëm Kosova.-Mujku-Nimani: Kosova të ndryshojë politikat në bazë të ndryshimeve demografike
Fondi i Kombeve të Bashkuara për Popullsinë ka bërë thirrje që Kosova të ndryshojë politikat e saj rreth çështjes së migrimit të popullsisë si dhe të përcjellë ndryshimet demografike. Qeveria thotë ndërkaq se problemi me migrimin nuk është vetëm i Kosovës por edhe i vendeve të tjera në botë. Vetëm në vitin 2021 mbi 40 mijë qytetarë janë larguar nga Kosova./21Media

Back to top button