Komediani i njohur, Fred Willard vdiq të premten në mbrëmje, në moshën 86 vjeçare. Vajza e tij, Hope e konfirmoi lajmin për TMZ. “Babai im ndërroi jetë shumë paqësisht mbrëmë në moshën 86 vjeçare. Ai vazhdonte të lëvizte, punonte dhe na bënte të lumtur.”, tha ajo.

Fredi kishte një karrierë të gjatë, që i ka bërë njerëzit për të qeshur, qoftë në TV apo film. Ai ishte bërë i njohur në fund të viteve ’70 me paraqitjet në: ‘Mary Hartman, Mary Hartman,’ ‘Fernwood 2 Night,’ ‘America 2-Night’, etj.

Ai ishte shfaqur në komeditë: ‘Sister, Sister,’ ‘Roseanne’, ‘Access America’, ‘The Simpsons’ etj. Ai ka luajtur edhe në ‘The Weird Al Show’, ‘Maybe It’s Me’ and a number of mockumentaries — including ‘The History of White People in America’, This Is Spinal Tap’, ‘Waiting for Guffman’, ‘Best in Show’, ‘A Mighty Wind’, ‘For Your Consideration’, etj./21Media