Vehapi uron për fillimin e muajit të Ramazanit

Vehapi ka shprehur urimet me të sinqerta në emrin tij dhe qeverisë Komunale të Rahovecit

Me rastin e fillimit të muajit të Shenjtë të Ramazanit, muajit më të rëndësishëm për besimtarët myslimanë, kryetari i Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi ka shprehur urimet me të sinqerta në emrin tij dhe qeverisë Komunale të Rahovecit.

“Muaji i Shenjtë i Ramazanit le të na shërbej për t’a kuptuar më mirë njëri-tjetrin, për të dëshmuar edhe një herë para botës, kulturën dhe tolerancën tonë të mirë nder fetare. Muaji i Ramazanit, është muaji i Shenjtë për të gjithë myslimanet. Uroj që ky muaj, t’ju sjellë paqe dhe harmoni për familjet tuaja”, ka shkruar Vehapi./21Media

Back to top button