Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, do të vizitojë komunën e Podujevës ku do të pritet nga nënkryetari i kësaj komune, Nexhmi Rudari.

Sipas njoftimit të Ministrisë, vizita e tij do të fillojë në ora 15:00, në objektin e kuvendit komunal të Podujevës. Më pas, Veliu do ta vizitojë edhe Stacionin Policor të këtij qyteti si dhe në pikë-kalimin kufitar në Merdare./21Media