Vendimi i ZRRE-s për energjinë në veri – i kundërligjshëm

1 min read

KEDS-i obligohet t’ua kthejë 40 milionë euro konsumatorëve

Qytetarët që jetojnë në katër komunat veriore të Kosovës me shumicë
serbe, që nga paslufta nuk i kanë paguar faturat e energjisë elektrike. Avokati i Popullit thonë se Zyra e Rregullatorit të Energjisë ka obligim miratimin e tarifave dhe që të kompensojë qytetarët për dëmet që u janë shkaktuar./21Media