Komuna e Vitisë krijon lehtësira për investitor të huaj

Komuna e Vitisë krijon lehtësira për investitor të huaj

Komuna e Vitisë është ndër komunat shembull për bashkëpunimin që ka me diasporën. Bashkatdhetarët nga kjo komunë  viteve të fundit kanë investuar miliona euro në zhvillimin ekonomik të komunës dhe fshatrave përreth.  Gjithë kjo falë lehtësirave që ka krijuar komuna për investimet e huaja./21Media