13072 aplikues kanë hapur telefonin, me 2460 aplikues nuk janë realizuar thirrjet telefonike 

13072 aplikues kanë hapur telefonin, me 2460 aplikues nuk janë realizuar thirrjet telefonike 

Po vazhdon verifikimi telefonik i votuesve në mërgatë. Deri më tani 13 mijë e 72 aplikues kanë hapur telefonin dhe KQZ-ja ka pranuar konfirmimin e tyre. Me 2 mijë e 460 aplikues nuk janë realizuar thirrjet telefonike, por këtyre sërish do t’ju telefonohet.(E pergaditi-  R T V  2 1 )./21Media