Banorët në Bresje të Fushë Kosovës po përballen me probleme të vazhdueshëm, ku ujërat e zeza dalin mbi sipërfaqe, ndërkohë që gjatë këtyre ditëve shiu ka rënduar edhe më shumë situatën.

Uji i kanalizimit dhe shiut ka vërshuar rrugën.

Lidhur më këtë problem ka reaguar dega e PDK-së në Fushë Kosovë duke kërkuar nga komuna që të veprojë urgjentisht për të sanuar situatën./21Media