Reshjet bllokuan disa rrugë në kryeqytet

Reshjet bllokuan disa rrugë në kryeqytet

Reshjet e shiut që filluan mbrëmë kanë shkaktuar probleme në kryeqytet dhe në komuna tjera. Ato kanë vërshuar disa rrugë, duke bllokuar qarkullimin e këmbësorëve, por edhe automjeteve. Ndjekim bashkë pamje të vërshimeve në kryeqytet.