Veseli: Nuk do të ketë mjek të papunë

1 min read

Veseli e Ismaili vizitojnë Spitalin e Prizrenit

Pas miratimit të projektligjit të pagave, kryetari Kuvendit,  Kadri Veseli dhe ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili, vizituan Spitalin e përgjithshëm të Prizrenit,  për t’i uruar punëtorët shëndetësor për Ligjin e Pagave dhe për t’iu dëshmuar se shëndetësia është prioritet. Kryeparlamentari Veseli u zotua se  nuk do  të ketë mjek të papunë në Kosovë./21Media