Vetëm një aktakuzë për krime lufte gjatë vitit 2021

Gati 23 vjet pas luftës, ende nuk ka drejtësi për mbi 13 mijë persona të vrarë, 20 mijë të dhunuara seksualisht dhe mbi 1600 të zhdukurit, ndërsa vitin e kaluar është ngritur vetëm një aktakuzë për krime lufte, u vu në dukje gjatë prezantimit të raportit vjetor të Fondit për të Drejtën Humanitare./21Media

Back to top button