Vetëvendosje aksion para Qeverisë për 1 Maj

Çaushi ka thënë se Institucionet janë fajtore për gjendjen e keqe të punëtorëve

Aktivistë dhe deputet të Vetëvendosjes kanë zhvilluar aksion simbolik para Qeverisë kushtuar 1 Majit ditë së punëtorëve.

Duke vendosur pankarta me mbishkrime “ Punëtorë, jo argatë” “Punëtorët po shfrytëzohen brenda dhe jashtë orarit për përfitime të pronarëve” deputeti i Vetëvendosjes, Driton Çaushi tha se fajin për këtë gjendje të keqe të punëtorëve e kanë institucionet që janë të lidhura me kompani për përfitime personale./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button