Me këtë ligj duhet të definohet arsimi i lartë

Me këtë ligj duhet të definohet arsimi i lartë

Lëvizja Vetëvendosje mbajti një tryezë me njohës të arsimit për të debatuar mbi projektligjin për arsimin e lartë. U theksua se ky projektligj ka mangësi të mëdha dhe duhet shqyrtuar me kujdes në mënyrë që të ndryshohet në disa pika me anë të amendamenteve./21Media