Vijojnë radhët e gjata në vendkalimin kufitar të Bllacës

Edhe gjatë ditës së sotme kanë vijuar radhët e gjata në pikën kufitare Bllacë mes Maqedonisë dhe Kosovës.
Siç shihet edhe nga pamjet, radhët janë disa qindra metra deri te kontrolli i pasaportave.
Këto radhë të gjata vijojnë prej disa ditësh të paraqiten në këtë pikë doganore./tv21


 
Back to top button