Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë kanë vdekur katër person nga koronavirusi. Një nga viktimat është një 48 vjeçar nga Mitrovica.

Rastet e tjera e vdekjes që u shënuan në 24 orët e fundit sipas IKSHPK-së janë: një 76 vjeçar nga Drenas, një 77 vjeçar nga Gjilani, një 79 vjeçar nga Prishtina.

Numri total i rasteve pozitive është 105 mijë e 711 raste dhe 2 mijë e 191 raste të vdekjes./21Media