Qeveria miraton master-planin për fillimin e mësimut

Qeveria miraton master-planin për fillimin e mësimut

 Në këtë kohë pandemie sprovë do të jetë fillimi i vitit të ri shkollor. Qeveria e Kosovës mori vendim që viti i ri shkollor të nis në tri data:më 1, 7 dhe 10 shtator. U vendos të jepen rreth 9 milionë euro për nevoja ta arsimit.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI -FANA, kamera- Valon DEMIQI./21Media