Von Cramon skeptike për anëtarësim të Kosovës në NATO e BE

Deputetja e Parlamentit Evropian dhe raportuesja për Kosovën, Viola von Cramon, i ka “shuar” shpresat e Kosovës për anëtarësim me procedura të përshpejtuara në Bashkimin Evropian dhe NATO. Megjithatë, u shpreh optimiste për anëtarësim të Kosovës në Këshill të Evropës, pas pezullimit të Rusisë. Ajo e ka quajtur irrituese protestën e mbrëmshme në Beograd në përkrahje të agresionit rus në Ukrainë./21Media

Back to top button