Vushtrri: Nga “ecën” semaforët e lagjes “2 Maji”?! (VIDEO)

Banorët e Studimes bllokojnë rrugën, kërkojnë vendosjen e semaforëve 

 Komuna e Vushtrrisë dhe Ministria e Infrastrukturës kritikohen që lanë disa lagje pa semafor. Banoret e disa vendbanimeve në komunën e Vushtrrisë po përballen me mungesën e semaforëve që u larguan nga hyrje-daljet e qytetit. Banorët e fshatit Studime të komunës  se Vushtrri e kanë bllokuar për 15 minuta magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, si shenjë pakënaqësie për mos vendosjen e semaforëve Thanë se pasoj e kësaj, janë shkaktuar shumë aksidente me fatalitet. Kërkojnë  një zgjidhje nga komuna dhe nga Ministria e Infrastrukturës për këtë problem.(Teksti & kamera-Arlinda Hoxha)./21Media

Back to top button