Lëvizaj Vetëvendosje po kërkon ndihmë financiare nga qytetarët për fushatën zgjedhore. Siç informoi VV, iu duhet ndihma financiare për të arritur një fushatë të përkryer.

“Me rastin e zgjedhjeve të 14 shkurtit dhe fitores plebishitare të Lëvizjes VETËVENDOSJE1, ne duhet të bëjmë një fushatë perfekte. Për ta arritur këtë, është e nevojshme ndihma juaj.”, u tha në ndër të tjerash në njoftimin e VV-së në facebook.

Në bazë të raporteve të publikuara në dhjetor të vitit 2019, Vetëvendosje është rënditur e dyta, sa i përket shpenzimeve për fushatën zgjedhore të vitit 2019. Ky subjekt paralamentar ka shpnzuar 451,979,85 euro. Para VV-së, ka dalë LDK me më së shumti, gjithsej 730,146,87 euro. E treta për nga shpenzimet ka dalë koalicioni në mes AAK-së dhe PSD me 346,544,15 euro. Ndërsa, PDK për fushatë zgjedhore të vitit 2019 ka shpenzuar 316,346,32 euro, ndërkaq, koalicioni Nisma-AKR-PD ka shpenzuar 115,863,80 euro./21Media