VV dhe LDK të ndara në qëndrime .-Mustafa: Trajtojmë parimet, por jo letrën e VV-së.-Osmani: Këshilli i LDK-së vendos për ofertën e VV-së

VV dhe LDK të ndara në qëndrime .-Mustafa: Trajtojmë parimet, por jo letrën e VV-së.-Osmani: Këshilli i LDK-së vendos për ofertën e VV-së

LDK-ja nuk e pranon ndryshim e ministrive nga 12 në 14 ashtu siç kishte propozuar Vetëvendosje në ofertën e fundit. LDK insiston që për t’u përfshirë në koalicion me Vetëvendosjen duhet t’i takojnë pesë ministri, kryetari i Kuvendit dhe zotimi për postin e presidentit. Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, tha se LDK-ja nuk ka kërkuar shtimin e ministrive. Sipas tij, është i nevojshëm edhe një takim përfundimtar me Albin Kurtin ku do të vendoset nëse do të ketë koalicion apo jo. (Teskti: Burim ZARIQI, kamera-    Fatos VESELI)./21Media