Ushtruesi i detyrës së kryeshefit të KRU “Prishtina”, Sokol Xhafa në programin e mëngjesit “Për ditë të mbarë tregoi arsyet pse në kryeqytet po ka ndërprerje të ujit.

Xhafa tha se kjo ndërprerje po bëhet pas orës 00:00 me qellimin e vetëm që qyteti të furnizohet me ujë gjatë ditës.

“Kjo vjen si pasojë e reshjeve të dendura dhe turbullirës së madhe të ujit. Me qellim që të ruhet kualiteti i ujit për pije po detyrohemi që të ulim kapacitete në trajtim”, tha ndër tjera Xhafa/21Media