Damjan Mançevski dhe Zoran Zaev janë të lënduar në Kuvend

Damjan Mançevski dhe Zoran Zaev janë të lënduar në Kuvend

Protestuesti  nga Iniciativa për “Maqedoni të bashkuar”  hynë vazhdimisht në parlament pas zgjedhjes së Talat Xhaferit për kryetar kuvendi nga shumica parlamentare, shkruan tv21.tv.

Protestuesti me karrike kanë goditur Zaevin dhe Mançevskin si dhe deputet të tjerë të LSDM-së./21Media