Zbatimi i masave të reja, reagojnë gastronomia dhe OEK-u

Masat e reja të marra nga qeveria e Kosovës përfshijnë reduktimine orarit për 1 orë dhe për këtë ka reaguar shoqata e gastronomëve të Kosovës, duke përkrahur si vendim, por kërkojnë mbështetje financiare.
Edhe oda ekonomike, përkrahë vendimet e qeverisë mirëpo, thanë se punësimi do të mbetet sfidë e vazhdueshme në vend./21Media
Përgatiti: Xheneta Veliu
Kamera: Sahit Troshupa 

Back to top button