Zhduket një vajzë në Suharekë

Një vajzë është zhdukur në Suharekë.
“Me 12.10.2022 ankuesi mashkull kosovar ka raportuar se viktima femër kosovare është larguar nga shtëpia dhe nuk kanë njohuri për vend ndodhjen saj.”, është bërë e ditur në raport.
Siç ka informuar Policia, rasti është në procedurë hetimore./21Media

Back to top button