“Zhurmagjitë më të mëdhenj ata që kanë problem me ligjin”

Mustafa shqetësohet për pasqyrimin e ngjarjeve të fundit karshi ndërkombëtarëve 

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa të gjitha zhvillimet që quan në rrëzimin e qeverisë, i konsideron si një pasqyrim i keq i vendit karshi ndërkombëtarëve dhe investitorëve të huaj, shkruan rtv21.tv

“ Kemi dhënë një shenjë shumë të keqe në komunitetin ndërkombëtar dhe për investitorët e huaj që ky vend është jo stabil që kur donë mblidhen pesë a gjashtë vetë, që kanë probleme me ligjin e bëjnë një kërkesë për mocion”, është shprehur Mustafa

Sipas tij, zhurmagjitë më të mëdhenj për prishjen e koalicionin ishin ata që përmenden që kanë probleme me ligjin./21Media 

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button