“Zhurmë ujërash” jepet në Teatrin ‘Istref Begolli’

1 min read

Më 24 janar, do të jepet shfaqja “Zhurmë ujërash” në Teatrin ‘Istref Begolli’ në Pejë.

Me fillim nga ora 19:00, jepet shfaqja me tekst të Marco Martinellit dhe regji të Kushtrim Mehmetit.

“Unë? Ne, a jemi të pafajshëm? A jam unë i pafajshëm? A mund të mos mbahem përgjegjës unë, për të gjitha ato tragjedi që ndodhin diku larg shtëpizës sime? Çfarë kam të bëj unë me vdekjen e tim vëllai? “, përshkruhet “Zhurmë ujërash”.

Në këtë shfaqje me rolet e tyre do të prezantohen: Aida Alidemi, Agon Bala e Fitore Broqi./21Media