Zjarrfikësit në Prizren me shumë sfida

Mbi 360 intervenime për vetëm gjashtë muaj
Brigada e Zjarrfikësve në Komunën e Prizrenit punon në kushte tejet të vështira. Pa staf të mjaftueshëm, pa mjete të punës dhe me shumë sfida, gjatë këtij viti kjo brigadë ka intervenuar në 357 raste të ndryshme./21Media

Back to top button