Zjarri po kaplon disa pyje të Kosovës!? (Video)

Paralajmërohen masa ndaj personave që shkaktojnë zjarre
Për shkak të temperaturave larta në vendin tonë, zjarret janë bërë të vazhdueshme.Policia e Kosovës ka bërë të ditur se disa komuna janë përfshirë nga zjarret.Gjatë 24 orëve kanë ndodhur shpërthime zjarri në fshatrat e Prizrenit, Suharekës dhe Shtimes.Shërbimi I zjarrfikëseve të Prishtinës, kërkon staf më të madh gjatë këtyre ditëve.(Teksti e kamera: Arlinda HOXHA)/21Media

Back to top button