Zogaj: kërcënimet e Vuçiqit janë të ngjashme me ato të Dodikut

1 min read

Profesori universitar dhe njohësi i marrëdhënie shqiptaro-serbe, Agim Zogaj, në “Click” të RTV21 tha se kërcënimet e Presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq janë të vazhdueshme.

“Kërcënimet e Vuçiqit janë rezultat  i mos veprimit të diplomacisë ndërkombëtare, në radh të parë të Brukselit zyrtarë, këto kërcënime janë të ngjashme me kërcënimet që i bën Dodiku”, tha Zogaj.

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq,dje ka paralajmëruar për pasoja nëse nuk lejohen serbët e Kosovës të votojnë në referendumin e Serbisë./21Media