“ZONA KIBERNETIKE”, Dokumentari më i ri në RTV21

Sot në orën 21:30, në kanalin televiziv RTV21, do të transmetohet episodi i parë i ciklit të dokumentarëve “CyberZone”.
Ky dokumentar i ri do të shqyrtojë se si digjitilizimi i proceseve tona ka bërë jetën tonë më të lehtë, por gjithashtu ka rritur rreziqet për sigurinë tonë.
Dokumentari “CyberZone” do të prezantojë një analizë të thellë të mënyrave se si teknologjia ka ndikuar në jetën tonë dhe se si ne mund të mbrojmë veten nga rreziqet që vijnë me përdorimin e saj.
Përmes intervistave me ekspertë të fushës dhe demonstrimeve të ndryshme, spektatorët do të mësojnë se si të kenë kontroll mbi informacionin e tyre personal dhe të mbrojnë veten nga hackeret dhe keqpërdorimi i të dhënave.
Nëse jeni në kërkim të një programi informativ dhe të shqetësuar për sigurinë tuaj digjitale, “CyberZone” është spektakli që duhet të ndiqni. Ndalojeni sot në orën 21:30 në kanalin RTV21 dhe mësoni se si të mbroni veten nga rreziqet e digjitilizimit.
Emisioni udhehiqet nga ekspertja e sigurisë kibernetike Gonxhe Sylaj, dhe mundesohet nga IPKO.
Për më shumë, ndiqeni promon në vazhdim:

Back to top button