Paralajmërohet ulja e pagave në sektorin publik

Paralajmërohet ulja e pagave në sektorin publik

Virusi korona shkaktoi pasoja shumëdimensionale, duke goditur ekonominë dhe vendet e punës.

Zvarritja e rishikimit të buxhetit të Kosovës po shihet nga Ministria e Financave me dëme të mëdha për qytetarët.

Në këtë ministri qartësojnë se pa u miratuar rishikimi i buxhetit në Kuvend nuk ka asnjë mundësi ligjore që të bëhen pagesat për pjesën e mbetur të pakos emergjente për përballimin e pasojave nga koronavirusi./21Media

MINISTYIRT\