Zyra e BE-së për masakrën e Reçakut: E kaluara s’mund të zhbëhet, e ardhmja duhet të sjell drejtësi

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë ka përkujtuar 24-vjetorin e Masakrës së Reçakut.
Në postimin e kësaj zyreje kujtohen dhe nderohen të gjitha viktimat.
Tutje, thuhet se nuk mund të zhbëhet e kaluara por se e ardhmja duhet të sjell drejtësi dhe lehtësim.
Në Reçak, më 15 janar 1999-të nga pushteti ushtarako-policor i Serbisë u vranë 45 civilë të pafajshëm dhe të pambrojtur.

Back to top button