Mjetet e grumbulluara do të shkojnë për famijet në nevojë

Mjetet e grumbulluara do të shkojnë për famijet në nevojë

Sot fillon aktiviteti humanitar “Vrapo me FSK”, ku të gjitha fondet e mbledhura, do të shkojnë për familjet në nevojë të komunës së Mitrovicës.

Vrapi Humanitar “Vrapo me FSK” është një aktivitet i iniciuar dhe organizuar nga oficerët e rinj të Forcës së Sigurisë së Kosovës, me qëllim të promovimit të shëndetit të mirë përmes aktivitetit sportiv, por mbi të gjitha ka vleravë humane.

Vrapi do të jetë 10 kilometra. “Starti dhe finishi do të jenë në sheshin ‘Mehë Uka’” ka thënë oficerja e FSK-së, Fitore Fazliu për televizionin publik.

Ajo ka treguar se do të ketë edhe evenimente tjera derisa tri çmimet fituese do të shpallen në ora 13.30./21Media