Kurti: Me Serbinë do të kemi reciprocitet politik, ekonomik dhe tregtar, kurse vendimet e marra pas datës 19 korrik s’mund ta kenë statusin e njëjtëv

Kurti: Me Serbinë do të kemi reciprocitet politik, ekonomik dhe tregtar, kurse vendimet e marra pas datës 19 korrik s’mund ta kenë statusin e njëjtëv

Kryeministri Albin Kurti pas takimit me shefen e BE-së në Kosovë, Natalia Apostolova tha se shteti i Kosovës do të vazhdojë të mbetet i përkushtuar drejt rrugëtimit evropian. Kurti tha se, prioritet për të është projektligji për buxhetin, plani i punës dhe programi qeverisës. Foli edhe për taksën 100 përqind. Tha se do të zëvendësohet me reciprocitet ndaj Serbisë.(E pergaditi- Albulena NUHA, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media