Hapet panairi dy ditor tregtar në Prishtinë

Hapet panairi dy ditor tregtar në Prishtinë

Gratë ndërmarrëse nga jugu dhe veriu i Mitrovicës, kanë prezantuar bizneset e tyre në Panairin e hapur në Prishtinë. Qëllimi i këtij panairi është inkurajimi i grave ndërmarrëse për vazhdimin e prodhimeve të ndryshme. Ambasadori i OSCE-së në Kosovë Jan Braathu tha se fuqizimi i grave ndërmarrëse është fuqizim i ekonomisë së vendit./21Media