Skenarët për formimin e Qeverisë!

Skenarët për formimin e Qeverisë!

Edhe kjo ditë po kalon pa ndonjë takim të kryetarëve të Vetëvendosjes dhe LDK-së. Madje nuk ka ndonjë shenjë se kur do të takohen. Tashmë po përmenden edhe opsionet alternative nëse dështon përfundimisht arritja e këtij koalicioni. Në Lëvizjen Vetevendosje flasin për zgjedhje të reja. Ndër njohës të rrethanave politike, ndërkaq, dëgjohen edhe skenarë të tjerë drejt formimit të qeverisë së re. (Teksti- Burim ZARIQI, kamera- Lulzim FANA.)./21Media