Njohës të fushës financiare e Konsiderojnë shkelje kushtetuese

 Njohës të fushës financiare e Konsiderojnë shkelje kushtetuese

Edhe pas 11 viteve shtet, valuta e Serbisë, dinari po qarkullon si mjet pagese në vendbanimet serbe, në gjithë territorin e Kosovës, dukuri kjo e cila nga njohës të fushës financiare po konsiderohet antiligjore dhe antikushtetuese. Zyrtarë të Bankës Qendrore të Kosovës pohojnë se Kosova ka adaptuar euron si valutë zyrtare./21Media