Foshnja peshon mbi 3 kg

Foshnja peshon mbi 3 kg

Në fillim të këtij viti lindi foshnja e parë.

Fëmija i parë që u lind në Klinikën e Gjinekologjisë në QKUK në vitin 2020, është djalë.

Gjendja e tij shëndetësore është e mirë dhe peshon 3.300 kg,