Zyra e BE-së fajëson Ministrinë e Arsimit

Zyra e BE-së fajëson Ministrinë e Arsimit

Zyra e BE-së në Kosovë dhe Qendra për Arsim, organizuan konferencën përfundimtare në kuadër të projektit “Rrjeti i Kosovës për punësim dhe arsim”. Me këtë rast u prezantua edhe raporti i monitorimit për zbatimin e “Planit Strategjik të Arsimit në Kosovë 2017 – 2021”. U tha se gjendja në arsim është kritike.( Përgatiti: Aurela Elshani, Kamera: Aid Berkolli)./21Media