Grabitja ka ndodhur me 22 janar të këtij viti

Grabitja ka ndodhur me 22 janar të këtij viti

Prokuroria Themelore në Pejë ka kërkuar nga Gjykata Themelore e Pejës, caktimin e paraburgimit të pandehurve, L.N., N.H., dhe A.G., me dyshimin se të njëjtit kanë kryer vepër penale grabitje.

Prokuroria ka marrë aktvendim për zgjerimin e hetimeve ndaj pesë të pandehurve F.B., B.K., N.H., L.B., dhe A.G., pasi më datën 22 janar 2019  në qytetin e Deçanit, përkatësisht në parkingun e qendrës tregtare “Viva Fresh”, në bashkëkryerje kishin grabitur shumën prej 8,543 euro.

Paraprakisht, më datën 25 janar të këtij viti, me kërkesë të Prokurorisë Themelore të Pejës, është caktuar masa e paraburgimit ndaj të pandehurve, B.K. dhe F.B., ndërsa tre të pandehurit tjerë, N.H., L.B., dhe A.G., janë arrestuar mbrëmë nga Policia e Kosovës në Fushë Kosovë.

Seanca dëgjimore për caktimin e kësaj mase pritet të mbahet para gjyqtarit të procedurës paraprake.