QKUK-ja bëhet me njësi të Bioetikës Mjekësore

QKUK-ja bëhet me njësi të Bioetikës Mjekësore

Sot në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), do të bëhet hapja e zyrës së njësisë së Bioetikës Mjekësore të Kosovës.

Kurse nga ora 13:30, Prof. Amnon Carmi në Qendrën e Telemjekësisë së Kosovës, do të mbajë ligjëratë nderi me profesorët e Fakultetit të Mjekësisë dhe më mjekët e QKUK-së, me temën “Bioetika në Institucionet Shëndetësore në Shekullin 21”.