Kryeministri Haradinaj vizitoi Odën Ekonomike Amerikane

Kryeministri Haradinaj vizitoi Odën Ekonomike Amerikane

Kryeministri Ramush Haradinaj  ka deklaruar se zhvillimi ekonomik do të jetë prioritet gjatë vitit 2019, në takimin me drejtues të Odës Ekonomike Amerikane. Në këtë takim, kryeministri foli edhe për taksën 100% ndaj Serbisë dhe B&H./21Media