Kombëtarja e femrave të Kosvës në Futboll ka pësuar humbje të thellë 6 me 0 nga Greqia në takimin e dytë të fazës parakualifikuese për Kampionatin Botërorë, Francë 2019-të. Kosova ndeshjën e tretë dhe të fundit në kuadër të këtyre parakualifikimeve e zhvillon të martën përball Maltës.

Loading...

Kombëtarja e femrave të Kosvës në Futboll ka pësuar humbje të thellë 6 me 0 nga Greqia në takimin e dytë të fazës parakualifikuese për Kampionatin Botërorë, Francë 2019-të. Kosova ndeshjën e tretë dhe të fundit në kuadër të këtyre parakualifikimeve e zhvillon të martën përball Maltës.